Vulin nagradio najbolje studente Kriminalističkog univerziteta

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin danas je uručio nagrade najboljim polaznicima Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) i studentima Kriminalističko-policijskog univerziteta (KPU).
"Služiti Srbiji, služiti narodu, služiti idealu pravde je nagrada sama po sebi", poručio je on na ceremoniji.
 
Vulin je mladim studentima KPU i polaznicima COPO poručio da su izabrali častan posao pun odricanja, gde će ispred sebe uvek morati da stave druge, a ispred svojih najmilijih, svoju zemlju i profesiju, saopštio je MUP.
 
"Vaša karijera će biti uspešna onoliko koliko vi budete spremni da joj se posvetite i biće uspešna onoliko koliko ste spremni da nerazumevanje i neshvatanje stavite po strani i služite samo zakonu", poručio je Vulin.
  • Deda Joca

    17.10.2021 07:57
    Vrzino kolo
    Vulin deli nagrade studentima, Vulin prima nagradu od Hilandara, Vučelić primio orden od Porfirija, Vučić počasni građanin Jagodine.. dovoljno je prezivati se na "V(u)" ... samo šta bi sa Vučevićem?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.