Uzmi račun: Dobitnica stana iz Vrbasa, jedan automobil ide u Suboticu

U petom izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Ana Rmuš iz Vrbasa.
Uzmi račun: Dobitnica stana iz Vrbasa, jedan automobil ide u Suboticu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Srećne dobitnike, iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 11.926.524 koverte, izvukao je muzičar Slobodan Trkulja.
 
Dobitnici automobila "fijat 500L" su Goran Purić iz Beograda, Dragomir Marinković iz Bojnika, Dragiša Obretković iz Trnjana, Veseljka Vuković iz Subotice i Darko Ignjatović iz Paraćina.
 
U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Slanje koverata je besplatno.
 
Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. 
 
Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt-telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".
 
Sve koverte, poslate od 15. aprila ove godine, učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.