Nema ponuda: Niko neće da obija brave za Grad Beograd

Sekretarijat za imovinske i pravne poslove Beograda obustavio je tender u kojem je tražio tehničku podršku prilikom iseljenja bespravno useljenih osoba iz stanova u vlasništvu Grada.
Nema ponuda: Niko neće da obija brave za Grad Beograd
Foto: Pixabay (ilustracija)
Postupak javne nabavke je obustavljen jer nije dostavljena nijedna ponuda, piše Nova ekonomija.
 
Procenjena vrednost javne nabavke iznosila je 2,99 miliona dinara.
 
Usluge tehničke podrške koje je Grad tražio obuhvatale su: usluge bravara, usluge iseljenja, izlazak na teren (bez iseljenja) i usluge raseljavanja.
 
Izlazak na teren, bez usluge iseljenja, podrazumeva se u slučaju otkazivanja ili odlaganja iseljenja, kada su radnici već izašli na teren, objašnjeno je u dokumentaciji.
 
Izabrani ponuđač trebalo je, između ostalog, da pruži uslugu obijanja brave, zamene brave, iznošenja nameštaja i stvari i odvoženja u skladište.
  • Ja

    25.07.2022 00:32
    40000dinara
    Za 40000 dinara na privremeno povrdmeno su mislili da zaposle ljude zato nije bilo nikog dnevnica 2000dinara i ništa nije placdno ni vikend ni državni praznik
  • Laća

    17.10.2021 18:20
    Laća
    Pa ko normalan može da radi takav sramni posao.
  • Kifla

    17.10.2021 18:19
    ...
    U normalnim zemljama grad placa obijanje brava.
    Iz razloga sto ljudi izgube kljuc, slomi se,ostane u stanu...
    A ne radi iseljenja osoba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija