VIDEO: Uhapšena još dvojica članova grupe Veljka Belivuka, osumnjičeni za dva ubistva

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su danas dve osobe osumnjičene za ubistva Nikole Mitića i Zdravka Radojevića.
MUP je saopštio da su uhapšeni članovi organizovane kriminalne grupe "Principi" S.R. (33) i D.M. (32), a da su ubistva počinjena u avgustu i novembru prošle godine.
 
Kako navode u Tužilaštvu za organizovani kriminal, uhapšeni će sada biti privedeni u to tužilaštvo, kao deo organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.
 
MUP je saopštio da se S.R. tereti da je, zajedno sa 11 osoba, 10. avgusta prošle godine oteo Nikolu Mitića, kojeg su zatim odveli u Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili.
 
Osumnjičeni D. M. se tereti da je, 10. novembra prošle godine, ubio Zdravka Radojevića.
 
 
Kako se sumnja, obojica uhapšenih su višestruki počinioci teških krivičnih dela.
 
Određeno im je zadržavanje i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
  • Leba i limunade

    19.10.2021 09:22
    Psihocop
    Nemojte da se igramo

    Ti isti policajci nažalost mafijaju u slobodno vreme, nama treba svima terapija, napaćeb smo narod a niko neće da prizna.

    Nema 5 poštenih ljudi u toj policiji.

    Jadna je zemlja sa ovom bagrom na vlasti a i ovakvim narodom.
  • Dragan

    19.10.2021 08:50
    Ah
    Glavni bos ,poslodavac na vlasti.Ovi su izvršitelji koje je neko plaćao i štitio. Njihova imena ćemo saznati nadajmo se kod neke druge vlasti.Isti koji su finansirali ubistva dva predsednika Srbije Stambolića,Đinđića.
  • mili

    19.10.2021 08:26
    'leba i igara
    Sprdnja za tupavu naciju farme i zadruge, i ostalih monstruoznosti.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.