Sednica Kriznog štaba danas od 11h

Sednica Kriznog štaba održaće se danas u 11 časova.
Sednica Kriznog štaba danas od 11h
Foto: FoNet (Screenshot)
Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je da će u toku nedelje biti održana sednica tog tela na kome bi trebalo da se razmotri da li je potrebno bilo šta dodatno da se uradi na suzbijanju epidemije.
 
Kako je navela, u ovom trenutku se traži modalitet za uvođenje kovid propusnica na način da ne bude moguća zloupotreba i falsifikovanje.
 
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon najavio je da će Medicinski deo štaba tražiti zatvaranje na deset dana.
 
"Podrazumeva se da budu restriktivne mere u smanjenju kontakata koje bi podrazumevale isključenje radnog vremena. Da bude otvoreno samo ono što je vitalno i esencijalno i da zatvaranje traje deset dana", kaže dr Kon.
 
Dr Kon navodi da će takođe biti traženo i da se javno okupljanje ograniči na pet osoba.
  • Novosadjanka

    20.10.2021 11:26
    @ Sudija Dred
    Moj predlog za Vas i Vama slicne je da sede kod kuce. Za ostale se ne brinite. Mozete se zauvek zatvoriti sto se nas ostalih tice.
  • ConRad 19

    20.10.2021 10:40
    Strmoglav rast
    "..da se razmotri da li je potrebno bilo šta dodatno.."



    ???????
    Da li je ovo realno?
    Svaki dan imamo po autobus mrtvih a oni se pitaju da li je potrebno nesto dodatno????
  • Hm...

    20.10.2021 10:29
    Sudija Dred
    Prave Mere
    6.Svim domaćinstvima smanjiti račune za struju i komunalije za 50% za tekući mesec zbog prinudnog godišnjeg.

    Sa svim tačkama bih se možda i složio sa Vama, ali 6. tačku nema šanse da država usvoji. Nemojmo da zaboravimo da imamo energenata do Nove godine, a posle nećemo imati, ili ćemo ih nabavljati po mnogo većim cenama, što će opet uticati na povećanje cene svega i svačega, struja i gas će da poskupe, dizel će biti 200 dinara, benzin oko 200 dinata, gas 110 dinara...Ovi mlađi se ne sećaju, ali mi malo stariji se sećamo 90-ih godina kada smo zbog restrikcija struje bili podeljeni na grupe i nismo imali struje po 2,4,6,8,10,12 i više sati dnevno. Kako nam je bilo onda? A nemojmo da zaboravimo i na moratorijume koje je država dala prošle godine na kredite, račune, pa kako su prošli građani posle toga...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija