Radiju iz Grocke isključena struja posle objave na fejsbuku o dugovima firme predsednika opštine

Radio Puls iz Grocke prestao je da emituje program pošto je isključena struja u prostorijama koje koristi, prenosi UNS.
Radiju iz Grocke isključena struja posle objave na fejsbuku o dugovima firme predsednika opštine
Foto: Pixabay
Prema navodima vlasnika i glavnog i odgovornog urednika tog medija Stefana Radića, svemu je prethodila objava na Fejsbuk stranici radija o "višemilionskim" dugovima firme čiji je vlasnik predsednik te beogradske opštine Dragan Pantelić.
 
Kako je za Udruženje novinara Srbije (UNS) rekao vlasnik Radija Puls, u subotu je na Fejsbuk stranici tog medija podelio snimak iz emisije "Dobra zemlja" na Hepi televiziji u kome se navodi da firma "PDM" u većinskom vlasništvu predsednika opštine Grocka duguje voćarima milione dinara za isporučeno voće. 
 
"Posle toga Milomir Nedeljković, predsednik fudbalskog kluba Pudarci, u čijim prostorijama se nalazi naša oprema i predajnik, obavestio me je da mora da nam ugasi struju. Inače Nedeljković je bio zaposlen u firmi predsednika opštine", naveo je Radić, a preneo UNS.
 
On je dodao da Radio Puls nema dugovanja prema klubu i najavio da će slučaj prijaviti policiji dok je predsednik FK Pudarci kazao da je struju isključio jer Radić "nije poštovao ugovor".
 
"Ništa mu nije uskraćeno, neka se priljuči na drugo mesto, pa nek emituje program. Neću da pravim cirkus, zna on dobro što mu je isključena struja", rekao je Nedeljković i dodao da nikakav dopis nije poslao vlasniku radija, niti mu je ostavio otkazni rok.
 
Radio Puls poseduje dozvolu za emitovanje programa na području opštine Grocka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.