FOTO Džoni Dep u Beogradu: Vučić na poklon dobio figuru ptice u odelu pirata

Glumac Džoni Dep i predstavnici studija "Jervolino" borave u Beogradu povodom promocije animiranog serijala Nemogući pafini (Puffins Impossible), produciranog u Srbiji.
Poznati glumac rekao je da je uživao radeći na projektu.
 
"Nemogući pafini je sjajna priča za sve uzraste. Duhovita je, šarmantna, apsurdna, apstraktna i edukativna. Nadam se da će ponoviti uspeh serijala Pafina iz kojeg proističe. Neverovatno je koliko je dobar posao urađen za samo godinu dana. Oduševljen sam kreativnošću ljudi iz Srbije", izjavio je Džoni Dep.
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa holivudskom zvezdom, poželeo mu dobrodošlicu i zahvalio mu se na svemu što čini za promociju Srbije.
 
 
 
Vučić je objavio da je od glumca dobio na poklon figuru ptice u odelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Džeka Speroa u filmu "Pirati s Kariba".
 
"Počastvovan dolaskom Džonija Depa u našu zemlju, posebno sam mu zahvalan na divnom poklonu, Silent Sparrow, koji sam dobio", naveo je Vučcić na Instagramu.
 
 
Serijal je kreiran u studiju Andrea Jervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije "Iervolino&Lady Bacardi Entertainment" (ILBE), a produkciju potpisuje "Archangel Digital Studios" (ADS) Miloša Bikovića.
 
Glas i izgled glavnog junaka Džonija Pafa baziran je na karakteru legendarnog holivudskog glumca Džonija Depa koji, u društvu superjunaka, u novom serijalu postaje mistični nindža.
 
Animirani serijal inače prati avanture pet arktičkih ptica sa supermoćima - Didi, Pie, Tika i Taka koji uz pomoć mentora Džonija Pafa postaju jedinstveni tim superheroja.
 
  • Putujuca Dzulija

    29.10.2021 22:56
    Ordeni se dele šakom i kapom
    Čekajte, zašto ga je Vučić ugostio? A, da , da...i u filmove se razume, pa ko veli, daj da mu damo jedan orden...da se čovek ne naljuti. Nije Džoni kriv, šta on zna šta su Srbi...
  • Laza

    20.10.2021 16:53
    Nije se Džoni Dep promenio, ni Holivud. Dakle, Džoni nije kriv. Ovi koji su razočarani treba da se zamisle nad sopstvenim iluzijama, odnosno da preispitaju svoju pamet.
  • Fica

    20.10.2021 12:57
    Jel to Dep ide u penziju? Neka pita Trampa, Hilari Klinton, Angelu i ostale kako su prosli kada ih je izbaksuzirao, ovaj nas baksuz sto ih je podrzavao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.