Uhapšen osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić

Osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca uhapšen je danas, saopštio je MUP.
Uhapšen osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić
Foto: 021.rs
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati.
 
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je u Nišu sa pripadnicima policije koji rade na rasvetljavanju slučaja i rekao da je to ubistvo uznemirilo čitavu javnost.
 
On je naveo da je ubistvo porodice Đokić uznemirilo čitavu Srbiju, da je izvedeno na profesionalan, strpljiv, metodičan način i da je očigledno dugo pripremano.
 
"Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovao u monstruoznom ubistvu porodice Đokić", izjavio je Vulin.
 
Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog ubistva.
 
Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.
 
Pripadnici MUP-a nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti krivičnog dela, naveo je MUP.
 
Nestanak tročlane porodice prijavljen je 28. septembra, a četiri dana kasnije pronađena su njihova tela u selu Moravac u opštini Aleksinac.
  • Djole

    21.10.2021 23:40
    Sve pohvale za policiju.
  • Mladen

    21.10.2021 21:46
    zločin i kazna
    Nema savršenog zločina, pa ovo svirepo ubistvo počinje da se klupko odmotava.Nadam se da će uskoro biti pohapšeni svi učesnici zločina, moje mišljenje je da su učestvovali tri osbe, i zaslužuju doživotnu robiju bez prava na bilo kakvo pomilovanje, samicu doživotnu
  • Petar

    21.10.2021 20:58
    Kamila
    Jel kamila priznala da je slon.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija