Regulišite neplanirane troškove na brz način: OTP banka nudi odlične uslove za podizanje keš kredita

Za sve one koji na nepredviđene i iznenadne troškove gledaju kao na izazov a ne problem, i koji znaju da ih reše, tu su krediti OTP banke.
"Ne treba mi nikakav kredit, odlično upravljam svojim budžetom i pažljivo planiram svoje troškove", rečenica je koju su mnogi čuli bezbroj puta. Možda ste je i vi sami izgovorili, ali šta radite kada iznenada "iskoči" neki neplanirani izdatak? Pokvario vam se šporet i dan kasnije bojler, istovremeno shvatate da je neodložno veće ulaganje u automobil, ili je iskrsao lep povod za veliki poklon bliskoj osobi? Kada je reč o većim izdacima, krediti su optimalno rešenje, a OTP banka nudi atraktivne keš kredite sa varijabilnom kamatom. 
 
Za one kojima je potreban novac da ostvare svoje različite želje, OTP banka je obezbedila mogućnost podizanja dinarskog keš kredita sa varijabilnom kamatom sa povoljnim uslovima. Iznos koji može da se podigne je od 50.000 do 2.400.000 dinara, a period otplate je od 13 do 71 mesec. 
 
Uz odabir dinarskog kredita za refinansiranje sa varijabilnom kamatom, korisnici koji već imaju neko zaduženje, a potreban im je i dodatni keš, mogu refinansirati svoje obaveze i rešiti dodatne izdatke. Karakteristike i uslovi za otplatu ovog kredita su isti kao kod dinarskog keš kredita sa varijabilnom kamatom: nema depozita, ni valutne klauzule, a rok za otplatu je od 13 do 71 mesec. 
 
Takođe, za sumu koja se u svakodnevnom životu brzo i lako potroši na sitnice i nevažne stvari, korisnik može da uplati životno osiguranje ili osiguranje usled gubitka posla i na taj način u slučaju nepredviđenih životnih okolnosti, obezbedi otplatu ostatka duga po kreditu. Klijenti mogu izabrati i da uplate oba navedena osiguranja. 
 
 
 Foto: OTP Banka
 
Digitalne pogodnosti koje imaju klijenti OTP banke
 
Klijenti OTP banke imaju mogućnost da realizuju keš kredite, eKeš ili mKeš u iznosu od 50.000 do 600.000 dinara u online ekspozituri, bez odlaska u banku i bez dokumentacije u papiru, putem m-bank ili e-bank platforme. Procedura je brza i jednostavna, a ono što je neophodno jeste da je klijent korisnik jedne od ovih aplikacija i da ispunjava uslove za kredit.
 
Refinansiranje kredita bez odlaska u staru banku
 
Refinansiranje kreditnih obaveza klijenata kod druge banke brzo je i jednostavno, korisnici mogu da promene banku i da sve svoje kreditne obaveze refinansiraju kreditom kod banke čiji uslovi im najviše odgovaraju. 
 
Svu komunikaciju s bankom čiji kredit klijent želi da refinansira u OTP banci, OTP banka preuzima na sebe, sve do zatvaranja tog kredita.
 
Za one koji na nepredviđene i iznenadne troškove gledaju kao na izazov a ne problem, za one koji znaju da reše izazove i budu sigurni u svoje rešenje, tu su keš krediti OTP banke. Jer, kada znaš gde ideš, više ne čekaš. 

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Brnabić: Apelujem na mir

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da nije "fer da oni koji nisu ništa uradili na zaštiti životne sredine" kritikuju ovu vlast koja je "mnogo uradila" u toj oblasti.