Žena vozila sa 2,32 promila alkohola u krvi, sletela s puta

Policija u Vranju privela je troje vozača jer su pijani izazvali saobraćajne nezgode, u kojima, na sreću, niko nije povređen.
Žena vozila sa 2,32 promila alkohola u krvi, sletela s puta
Foto: 021 (ilustracija)
Upravljajući automobilom "pežo" sa 2,32 promila alkohola u organizmu, žena iz Vranja (34) je sletela sa puta i prevrnula se, dok je pedesetšestogodišji muškarac vozeći "mercedes" sa 1,69 promila alkohola u organizmu udario u ogradu porodične kuće u Vranju.
 
Među zadržanima u policiji je i muškarac (48), koji je upravljajući "folksvagenom" udario u parkirani automobil, a potok odbio alkotestiranje.
 
Iz PU u Vranju potvrđuju da u ovim nezgodama niko nije povređen, a protiv njih će, pored zadržavanja, biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.
  • Dejan

    02.11.2021 08:09
    Coby
    Nikad lepsa nisi bila, a u krvi dva promilaaaaa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija