Tepić: Pucnji upozorenja na sindikalca koji je otkrio aferu prisluškivanja u EPS-u

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je da je na nedavno smenjenog predsednika Sindikata radnika EPS-a Milana Đorđevića "pucano u Aranđelovcu sa dva metka upozorenja".
Tepić: Pucnji upozorenja na sindikalca koji je otkrio aferu prisluškivanja u EPS-u
Foto: 021.rs
Kako je Tepić navela u otvorenom pismu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Milan Đorđević Đokin je otvorio aferu o prisluškivanju u tom preduzeću, a događaj se desio dan uoči prošlonedeljnog protesta radnika EPS-a.
  
"Pucali su na vašeg dojučerašnjeg saborca, a neko je zabranio pripadnicima Uprave kriminalističke policije da obave uviđaj. Ko je izdao to naređenje, budući da znamo da se direktor policije ne meša u svoj posao", upitala je Tepić.
 
Ona je Vučića pozvala da objasni "čime ga ucenjuju direktor EPS-a Milorad Grčić, kao i šef Sektora unutrašnje kontrole tog preduzeća Nenad Dilberović", kada, prema njenim rečima, "i pored prisluškivanja njegovog oca Anđelka Vučića ne sme ništa da preduzme".
 
Tepić je u otvorenom pismu Vučiću navela da je "o postojanju prislušnog centra u EPS-u Uprava kriminalističke policije prikupila sve potrebne činjenice, a da je akcijom rukovodio načelnik te uprave Bogdan Pušić".
 
"Da stvar bude gora, republičkoj javnoj tužiteljki Zagorki Dolovac na sto je doneta dokumentacija koja potvrđuje kompletno praćenje i prisluškivanje koje se sprovodilo iz EPS-a i u kojem je meta prisluškivanja bio i Vaš otac Anđelko Vučić više od dve i po godine", navela je Tepić.
 
Ona je ocenila da je ravno skandalu to što Vučić ne preduzima ništa ni zbog članova svoje porodice koje "prisluškuju i ugrožavaju njegovi partijski saradnici, uz saznanja koja ima i tužiteljka Dolovac".
  • Mlitavi Djura

    02.11.2021 22:47
    Hajde da prebrojimo koliko botova je dobilo ugovore ove godine i na koje plate i sa kojom školom? Svi dosli sa 3 razreda srednje ali već sada sve master strukovni…eee kad popadaju u zatvor i ti sto su doneli i oni koji su im dalj ugovore. Pod hitno proveriti svaku diplomu i izbaciti neradnike.
  • Bole

    02.11.2021 14:16
    Ti i tvoje afere Marinika hahah. Dokazala si ih ukupno 0 i dala prostora da se ovi sa vlasti svaki put izvuku i dobiju jos vece poverenje njihovog pretezno penzionerskog birackog tela.
  • kuku

    02.11.2021 12:38
    Pobice se naprednjaci medju sobom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.