Šapić tužio Vidojkovića i Kulačina, traži 1,1 milion dinara odštete

Potpredsednik SNS-a i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić tužio je autore emisije "Dobar, loš, zao" Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina zbog, kako kaže, iznošenja neistina.
Šapić od Vidojkovića i Kulačina traži 1,1 milion dinara na ime nematerijalne štete zbog stvari koje su o njemu govorili u emisiji.
 
U tužbi je navedeno da je u emisiji su tuženi u emisiji "Dobar Loš Zao" emitovanoj na televiziji Nova S, izneli neistine u odnosu na Šapića, u smislu da telefonski broj Humanitarne fondacije Budi Human pripada njemu i da navedenu fondaciju koristi u cilju lične promocije kao aktivni političar. 
 
"Nazvali su ga političkim dripcem i prodanom dušom, odnosno, izjavili su da je praktično od samog osnivanja fondacije imao za cilj da istu koristi za ličnu promociju i politički marketing", navodi se u tužbi.
 
Oni su tuženi i zbog prikazivanja fotografije Šapića i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i komentarisanja njihovog "prisnog odnosa" neprikladnim rečima. 
 
Od Marka Vidojkovića Šapić potražuje 750.000 dinara na ime naknade nematerijalne štete, dok od Nenada Kulačina traži, po istoj osnovi, 350.000 dinara.
  • Ogi

    05.11.2021 13:34
    @Neptun
    Normalan i pristojan svet zna/znao je da je profesionalni sport opijum/duhovna droga za naivan/glup i ne osvesten narod. Tako da A.Sapic je bio i ostao jedan manipulant/sibicar, samo je sa sportskog indirektnog manipulisanja/sibicarenja presao u direktnu manipulaciju ulaskom u sektu Spiritualnog duhovnog vodje iz Cipuljica.
  • Neptun

    05.11.2021 11:47
    @Dule
    Ali problem je šta da radimo mi koji nismo prostaci? Šta da rade kulturni i pristojni ljudi? Ako se prostaci poput vas budu borili da zamene prostake poput njih normalan svet i pristojni ljudi su opet u problemu.
  • Moj stav

    04.11.2021 18:54
    ...
    pa Šapicu sam si sebi srozao ugled. A sad je jasno da si sujetan čovek . Eto razloga i tvog motiva da se pridružiš sns-u.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija