Srbijavode: Bilo nekoliko lokalnih izlivanja, ali nema opasnosti od poplava u Srbiji

U Srbiji i pored obilnih padavina nema opasnosti od poplava, rekao je direktor JVP "Srbijavode" Goran Puzović.
On je za televiziju Pink rekao da količina padavina nije dovoljna da izazove poplave koje se ovih dana dešavaju u Bosni i Hercegovini.
 
"Najveće padavine su bile na severu i u zapadnoj Srbiji. Došlo je do porasta vodostaja i na Likodri, i na Jadru, i na Ljubovidji, Tamnavi, Kolubari, ali nigde nemamo probleme. Bilo je nekoliko lokalnih izlivanja nebranjenih područja, dakle tamo gde nemamo nasipe ili neke druge objekte kojima branimo imovinu i živote naših građana", rekao je Puzović.
 
Dodao je da je nekoliko izlivanja bilo u mestu Šabačka kamenica, ali da su tamo poplavljne samo poljoprivredne površine.
 
On je rekao da se očekuje da u toku dana prestane da pada kiša i da Srbiju očekuju dva dana bez padavina.
 
"Novi talas je najavljen za ponedeljak i utorak, ali sa znatno manjim padavinama nego što je bilo u ovom periodu", kazao je Puzović.
  • Bodidarma

    06.11.2021 19:58
    @Hidra
    Evo izlio se Jadar u opštini Koceljeva, pretpostavljam da je to u Srbiji, nemam ja šta kome da pojašnjavam geografiju iz osnovne škole. Njega dematuje situacija iz sata u sat, a ja nisam na vlasti tako da podnošenje računa ide u suprotnom smeru.
  • Hidra

    06.11.2021 19:08
    @Bodidarma
    Je l mozete da objasnite na osnovu cega zakljucujete da "nije zapamtio" sta je sliv? Zasto mislite da ne moze da nastane nova okolnost?
  • Bodidarma

    06.11.2021 17:38
    Pamćenje
    Zapamtite izjavu ovog genijalca, koji nije zapamtio osnovne stvari o tome šta je sliv.

    Zapamtite jer posleće reći da se nije moglo znati, da je to neka nova okolnost. Bla bla

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija