Centar za lokalnu samoupravu: Beogradski Parking servis duguje gradu 215 miliona dinara

Centar za lokalnu samoupravu (CLS) saopštio je da JKP "Parking servis" duguje budžetu Grada Bebograda, odnosno svim Beograđanima, 215 miliona dinara.
Centar za lokalnu samoupravu: Beogradski Parking servis duguje gradu 215 miliona dinara
Foto: 021.rs
Preciziraju da to beogradsko preduzeće direktno krši odluku o obavezi uplaćivanja 85 odsto dobiti u budžet Grada.
 
Ta nevladina organizacija u saopštenju navodi da je obaveza javnih komunalnih preduzeća u Beogradu da uplaćuju 85 odsto dobiti u budžet Grada, ali da JKP "Parking servis" to nije ispunio 2018. i 2019. godine.
 
Dodaju da postoje dugovanja po tom osnovu i iz ranijih godina.
 
"CLS javno pita direktora 'Parking servisa' Andreja Čupkovića gde je nestalo 215 miliona dinara koje je trebalo uplatiti budžetu Grada", navodi se u saopštenju.
  • Neko iz mase

    07.11.2021 10:59
    Neka
    Neka im pošalju izvršitelje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.