Brnabić: Ovo nema veze sa Danilom, to je direktan napad na predsednika Vučića

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da nije imala informacije da je Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije, bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.
Brnabić: Ovo nema veze sa Danilom, to je direktan napad na predsednika Vučića
Foto: 021.rs
Brnabić je za televiziju Pink rekla i da može da potvrdi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije imao takve informacije.
 
"Nikada nisam imala bilo kakve zvanične informacije o takvim stvarima i znam da predsednik Vučić nikada nije dobio takve informacije, što je zaista neverovatno", izjavila je premijerka.
 
Ona je navela da su u Srbiji prisutni, u delu javnosti i medijima, "užasni napadi" na predsednika i Vladu Srbije, te u emisiji pokazala naslovnu stranu lista "Danas" za ponedeljak.
 
"Ovo što se radi predsedniku Vučiću napadima na porodicu nema nikakve veze sa Danilom, ovo je direktan napad na predsednika Vučića", rekla je.
 
"To napadaju direktno mediji koji su u vlasništvu Dragana Šolaka i Dragana Đilasa i to je to – to je najprljavija kampanja koju smo mi ikada videli a ona tek počinje", tvrdi Brnabić.
  • Mile rent-a mozak

    08.11.2021 15:26
    Ne mogu mu ništa! Ana ga je izlepila pancir ulošcima. Glupo je više pričati na tu temu.
  • Jogi Letač

    08.11.2021 14:04
    Premijerka bi za promenu mogla da se bavi poslom za koji prima platu. Uveren sam da briga o ugledu sina predsednika nije u opisu njenog posla. A crnogorci su imali dobre razloge da stave DV na crnu listu. U te razloge sigurno ne spadaju napadi na predsednika druge države. Mislim, ako bi već hteli ozbiljno da mu naude, sigurno bi bilo materijala za objavljivanje iz ranih radova, dok je još učio zanat kod Šešelja.
  • Bill

    08.11.2021 13:09
    Imao bih par primedbi na ponašanje čildravca, ali ne smem da kažem. Odmah će me optužiti da napadam oca mu njegovog…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.