Očuh osumnjičen da je pretukao bebu i polomio joj ruke i noge

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana R.B. iz Beograda, koji se sumnjiči da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao bebu svoje vanbračne supruge.
Očuh osumnjičen da je pretukao bebu i polomio joj ruke i noge
Foto: 021.rs
Prema pisanju medija, reč je o detetu koje još nema godinu dana.
 
Beba je zadobila teške povrede i polomljene su joj obe ruke i noge. Pretpostavlja se da ovo nije prvi put da je beba žrtva nasilja.
 
Sumnja se da je u četvrtak R.B. ostao neko vreme sam u kući sa dečakom i da ga je pretukao do te mere da mu je polomio obe ruke i noge. Kako mediji saznaju, dete ima i druge brojne povrede po telu, za koje se veruje da su nastale ranije.
 
Dete je krvavo i sa podlivima zatekla majka.
 
Beba je u bolnicu prevezena tek narednog dana, pišu mediji.
  • Igor Ivanovic

    08.11.2021 22:37
    Virovitica
    Nista ja ne verujem vise u Sud. Dozivio sam i sam da sam kao zrtva ja platio nasilniku pola troskova i jos sudija mi se smije u facu. Sve je to organizirana banda sa advokatima u dogovoru.
  • ZX

    08.11.2021 17:46
    Jadno dete
    Takve, kao što je dotični, treba trajno odstraniti iz društva. Gori su od besnih životinja.
  • Ana

    08.11.2021 16:16
    na dozivotnu robiju
    Ko moze tako mucki da se izivljava nad bebom ne zasluzuje da zivi, ali nazalost nas zakon je ukinuo smrtnu kaznu pa bi adekvatna sankcija za ovog psihopatu bio dozivotni zatvor sa teskim prinudnim radom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Danas se slavi Dan pobede nad fašizmom

Dan pobede nad fašizmom obeležava se danas u znak sećanja na 9. maj 1945. godine, kada je bezuslovnom kapitulacijom Nemačke okončan Drugi svetski rat u Evropi.

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.