SSP: Milion evra za pokušaj vraćanja ugleda Aleksandru Šapiću

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde za Beograd Mila Popović izjavila je da je više od petine budžeta opštine Novi Beograd otišlo na vaučere koje će deliti Aleksandar Šapić.
SSP: Milion evra za pokušaj vraćanja ugleda Aleksandru Šapiću
Foto: 021.rs

Ona ističe da su gradske vlasti, po nalogu predsednika Aleksandra Vučića, 27. oktobra donele odluku da se na račun opštine Novi Beograd uplati 120 miliona dinara za pokriće budžetskih troškova i sprečavanje nelikvidnosti i da će te vaučere Šapić "deliti za Novu godinu".

"Po nalogu Aleksandra Vučića Goran Vesić i gradska vlast su 27. oktobra doneli odluku da se na račun opštine Novi Beograd uplati 120 miliona dinara za pokriće budžetskih troškova i sprečavanje nelikvidnosti. Samo pet dana kasnije, nelikvidna opština Novi Beograd pokrenula je polutajni postupak kupovine vaučera za sportsku opremu u vrednosti od 135 miliona dinara", navela je Popović.
 
Prema njenim rečima "u brzinskom postupku, bez javne objave, već 4. novembra, Aleksandar Šapić potpisuje odluku da vaučere nabavi od 'Sport Vision'-a, koji je jedini dostavio ponudu u roku od dva dana i nikad lakše zaradio 1,15 miliona evra".
 
"A zašto se sve ovo radi? Samo da bi Šapić pred kamerama podelio 23.000 vaučera, u pokušaju da povrati izgubljeno poverenje stanovnika Novog Beograda. Postavlja se pitanje šta ćemo sa decom koja žive u Grockoj, Obrenovcu, na Palilulu, na Zvezdari...odnosno na preostalih 16 gradskih opština? Da li ona ne zaslužuju poklone za Novu godinu", upitala je Popović.
  • Stojan

    11.12.2021 22:41
    Svaka čast majstore
    Bravi za Šapića, najbolji je.
  • Ns

    10.11.2021 21:13
    Joj joj
    Vratice i platice kad tad.
  • Moj stav

    10.11.2021 12:16
    ...
    jaaaoooo deco evo Deda Mraza ! I bajku ce vam opoganiti ! A da proba sramotu da pere sapunom umesto našim parama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija