Posle trojice boksera iz Konga nestali i rvači iz Maroka u Beogradu

Posle trojice boksera iz Konga, u Beogradu su nestala i dvojica rvača iz Maroka, koji su bili u planu da se takmiče na Svetskom prvenstvu do 23 godine.
Posle trojice boksera iz Konga nestali i rvači iz Maroka u Beogradu
Foto: 021.rs

Njima se gubi svaki trag neposredno po sletanju u glavni grad Srbije. 

Predsednik Rvačke federacije Maroka Fuad Meskut objavio je da su mladi sportisti iskoristili učešće na šampionatu u Beogradu da ilegalno napuste afričku zemlju.
 
Sve je prijavljeno amabasadi Maroka u Beogradu, kao i policiji u glavnom gradu Srbije.
 
Nedavno su kao nestali prijavljeni i bokseri iz Konga, koji su učestvovali na Svetskom prvenstvu u Beogradu.
  • Dragan

    12.11.2021 08:16
    Ah
    Inače tkzv Svetska bokserska federacija je leglo mafijaša i ne očekujem da će otkazati to prvenstvo koje niko ne prati jer se tu vrte pare a ne "plemenita veština" i to sve u saradnji sa Palmom iz JSS koji je bio sponzor svih takvih "takmičenja".
  • Dete rock'n rola

    11.11.2021 16:23
    Meni ovo liči na potpis Djilasa i Šolaka. Opšte je poznata činjenica da oni vole da otimaju boksere iz Konga i rvače iz Maroka.
  • Dragan

    11.11.2021 16:03
    Ah
    Pitanje za svetsku boksersku asocijaciju-koliko njih treba da nestane da bi vi prekinuli takmičenje u ovoj rasističkoj državi ?Moguće da su naleteli na vučićev Levijatan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija