Vulin: Policija se ne bavi grafitima, to je posao komunalne inspekcije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da ne zna da li će biti uklonjen mural posvećen Ratku Mladiću, jer se policija ne bavi grafitima i da je to posao komunalne inspekcije.
Vulin: Policija se ne bavi grafitima, to je posao komunalne inspekcije
Foto: 021.rs

"Mene se tiče, od početka ovog cirkusa koji je napravljen sa zlom namerom, da građani budu bezbedni, da ne bude razbijenih glava i da na ulicama Beograda ne gledamo krv, i ja taj posao radim pošteno", rekao je Vulin na televiziji Prva.

On je istakao da je dobio informaciju da će i danas biti organizovan skup koji nije prijavljen policiji, a da će policija imati obaveze da sve zaštiti.
 
Dodao je da će možda "hteti da izađu i oni drugi", a ako policija ne pogodi šta ko želi, biće kriva.
 
"Ovde je veći problem bio što takozvanom nevladinom sektoru prvi put nešto nije dozvoljeno. Ne dam ni desnici ni levici da krše zakon", rekao je Vulin.
 
On je dodao da mural Ratku Mladiću na raskrsnici ulica Njegoševe i Alekse Nenadovića tu stoji mesecima, ali da nikome nije padalo na pamet da ga dira, dok se nisu uključile kamere.
  • Vrana vrani..

    13.11.2021 21:38
    Oči .. ...
    Ne ide svoj na svoga.
  • Zare

    13.11.2021 11:04
    Dnevno-politicka izjava iza koje ne stoji nista osim losih posledica a to je tipicno za crvene koje karakterius parole i pamfleti.
  • :/

    13.11.2021 10:23
    -
    @neli

    Zato sto bi proslo kao i zastave na limanu.

    Ponovo nacrtane posle akcije stanara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija