Srbija pregovara sa Rusijom o vakcini "Sputnjik lajt"

Rusko ministarstvo industrije i trgovine očekuje da će u Srbiji uskoro biti registrovana ruska vakcina "Sputnjik lajt", saopštio je novinarima ministar Denis Manturov.
Srbija pregovara sa Rusijom o vakcini "Sputnjik lajt"
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Kako je naveo ministar Manturov, Rusija je sprovela dve trećine ugovora za snabdevanje Srbije vakcinom "Sputnjik V" i isporučila je zemlji dva miliona doza, prenosi agencija Tas.
"Vodimo pregovore sa kolegama povodom registracije u Srbiji vakcine 'Sputnjik Lajt' i nadamo se da će taj proces uskoro biti završen", rekao je Manturov na sastanku sa ministrom za inovacije u Vladi Srbije Nenadom Popovićem.
  • Dragan

    14.11.2021 21:49
    Ah
    Smeće Sputnjik V nisu hteli ni rusi.za Sputnjik lajt nisu ni čuli al zato postoje bedne države kone nemaju ni laboratoriju za testiranje bilo čega.Kako ide kubanska vakcina koju ste odobrili za rak pluća kupljen pre nekoliko godina ?Samo vakcine koje priznajemo ne smeju biti državne ili da ih odobrava CK.
  • /

    14.11.2021 17:23
    /
    dosta vise te rusije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija