Festival autorskog filma od 26. novembra do 3. decembra

Festival autorskog filma, 27. izdanje, sa više od 80 ostvarenja biće održan od 26. novembra do 3. decembra u Beogradu, Novom Sadu, Leskovcu, Nišu, Boru, Smederevu, Požarevcu, Subotici, Lazarevacu...
Festival autorskog filma od 26. novembra do 3. decembra
Foto: Pixabay

Filmovi su svrstani u 11 programskih celina, a u okviru takmičarskog programa biće prikazano 12 naslova koji se takmiče za gran-pri festivala, Nagradu za najbolju režiju "Aleksandar Saša Petrović".

Glavni program van konkurencije obuhvata osam ostvarenja, dok će se u selekciji "Hrabri Balkan" biti prikazano 11 filmova, od kojih će jedan biti nagrađen za "najhrabriji" film "Hrabrog Balkana".
Festival će u Beogradu biti održan u Kombank dvorani, a deo programa će se biti prikazivan onlajn na MojOFF filmskoj platformi.
 
Zvanični sajt Festivala je faf.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.