Pripadnicima Ministarstva odbrane i vojske isplaćeno 57 miliona dinara za rođenje dece

Pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije (VS) koji su od početka godine dobili prinove isplaćeno je na osnovu solidarne pomoći za rođenje dece oko 57 miliona dinara.
Pripadnicima Ministarstva odbrane i vojske isplaćeno 57 miliona dinara za rođenje dece
Foto: Pixabay
Ministar odbrane Nebojša Stefanović naveo je da su 894 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije u ovoj godini dobila prinovu.
On je rekao  da je svako od njih dobio pomoć u visini prosečne plate u Srbiji.

"To je samo još jedan od načina da poboljšamo životni standard naših pripadnika i njihovih porodica dok je svakako najvažniji novo povećanje plata koje će uskoro dobiti, treće od početka godine", naveo je ministar.

  • .

    17.11.2021 20:40
    Nikad ne bi uspeli skinuti Miloševića bez pomoći sveta. Nikad nećemo uspeti skinuti sns. Mi smo nesposoban narod.
  • Joca

    17.11.2021 18:59
    Nisam baš upućen u dešavanja pa da pitam:

    Da li tu pomoć dobijaju svi ili samo oni koji rade u pomenutim "firmama"?
  • Fuj!

    17.11.2021 18:21
    Sramota sta se radi, nije ni cudo sto su nam vojska i policija spremni da udare na gradjane, kako bi sacuvali kriminalce na vlasti, koji ih potkupljuju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.