Mihajlović: SNS i SPS ne treba da budu na istoj listi, nisam fan socijalista

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je da nema ništa protiv da SPS bude njihov koalicioni partner, ali da nije baš za to da budu na zajedničkoj listi za izbore.
Mihajlović: SNS i SPS ne treba da budu na istoj listi, nisam fan socijalista
Foto: 021.rs
"Mislim da ne treba da budu na istoj listi SNS i SPS. Uopšte nisam fan socijalista. Njihova politika je politika oslanjanja na Aleksandra Vučića i naprednjake i ništa više od toga", rekla je Mihajlović za Politiku.
Predsednik SPS Ivica Dačić je rekao za taj list da će Vučić biti i njihov predsednički kandidat i istakao da dok je on na čelu SPS-a nikada neće okrenuti leđa Vučiću.
Govoreći o mogućnosti da na izborima na proleće imaju zajedničku izbornu listu, Dačić je potvrdio da to zavisi od biračkog tela obe partije i od toga koja opcija donosi više glasova.
 
Dačić je naglasio i da ako SPS i SNS budu na izbore izlazili s jednom listom, to će onda biti i na republičkim i na nivou Beograda, po istom principu, ali da se još razgovora o tome.
  • Fan

    19.11.2021 09:34
    Ljubavi
    A Vi ste kupovali gace u Vicotria secret sa ministarskom karticom u USA? Sramota. Pre 10 godna. Za to na zapadu daju ostavke. Sramota
  • Dragutin

    18.11.2021 19:59
    Ne treba ni ova fukara da bude kao ni Stefanovic. Ljiga i Pokemoni takodje…to se nakralo do zla Boga. Upropastili su vodovod a Cistoca je u dugovima merenim milijardama,nema ispravna vozila a ni pare da ih popravi kao sto nema kante ni kontejnere već pola godine ali ima pare za telefone i đipove za privatne voćnjake
  • da

    18.11.2021 19:35
    dilema
    koje je zlo veće: ovo koje govori ili ono kojem se govoreći uvlači?
    skoro da bi trebalo ustanoviti nacionalnu nagradu, ne za promašenog političara, već za najgoreg među najgorima, ova bi, sa socijalistima ili bez njih, bila ubedljivo na vrhu najgorih ikada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija