Belivuk i Miljković na saslušanju 1. decembra po zahtevu Crne Gore

Vođe organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković biće 1. decembra saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu po zamolnici Crne Gore, rečeno je u tom tužilaštvu.
Belivuk i Miljković na saslušanju 1. decembra po zahtevu Crne Gore
Foto: Pixabay
Oni će biti ispitani u vezi sa ubistvom Damira Hodžića i Adisa Spahića, kao i kidnapovanjem Mila Radulovića Kapetana, za šta ih sumnjiči crnogorsko tužilaštvo.
 
Pored njih iskaz bi trebalo da da i Nebojša Janković.

U Tužilaštvu za organizovani kriminal preciziraju da im je zamolnica dostavljena 8. novembra, a da je sud odobrio ukazivanje međunarodne pravne pomoći 16. novembra.

"Saslušanje je zakazano za 1. decembar i o tome je obavešten crnogorski tužilac koji može prisustvovati saslušanju", napomenuli su u tužilaštvu.
 
Miljković i Belivuk su u pritvoru u Beogradu od februara i terete se za niz krivičnih dela, među kojima je i šest ubistava.
 
Uskoro će im biti zakazano suđenje pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija