Vojska Srbije nabavlja svečane i službene uniforme za 132 miliona dinara

Ministarstvo odbrane raspisalo je javnu nabavku odevnih predmeta za svečane i službene uniforme, čija je ukupna vrednost procenjena na 132,4 miliona dinara.
Vojska Srbije nabavlja svečane i službene uniforme za 132 miliona dinara
Foto: 021.rs

Nabavka je podeljena na šest partija i podrazumeva kupovinu: košulja, kišnih mantila, šinjela, šapki i odela sa službenu uniformu, rukavica, pulovera i džempera, piše Nova ekonomija.

Ministarstvo je u specifikacijama detaljno opisalo karakteristike i navelo potreban broj traženih predmeta.

Između ostalog se nabavljaju letnje i zimske šapke i kape za oficire i podoficire, letnja i zimska odela za muškarce i žene oficire, za kadete i kadetkinje, pantalone, letnje i zimske suknje. 
 
Kupuju se bele i plave košulje sa dugim i kratkim rukavima, kožne rukavice, pamučne bele rukavice, kao i muški i ženski šinjeli za podoficire.
 
Rok za dostavljanje ponuda je 27. decembar.
  • Milan

    24.11.2021 17:10
    Ziveli
    Zivela Vojska i predsednik!
  • NazadnjackaDiktatura

    24.11.2021 13:03
    @Nidza
    Balavce koji si verovatno rodjen posle bombardovanja a sigurno ga ne pamtis, bolje ti je cuti. Prodao si se za sendvic a ovamo se nesto busas.
  • Darinjo

    24.11.2021 09:59
    132 miliona, pa jel to oni u Moni kupuju??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija