Jeremić: Ako se ne dogovorimo, najbolje da Đilas, Lutovac i ja skočimo s mosta

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je za građane Srbije najkorisnije da ta stranka, SSP i DS zajedno izađu na izbore.

Kako je naveo, "sledeća najkorisnija stvar je da on, Dragan Đilas i Zoran Lutovac skoče s mosta".

"Promena vlasti je nezamisliva ako opozicija nastupi u tri, pet ili osam kolona. Samo zajednički nastup opozicije može skrenuti Srbiju sa pogubnog pravca kojim se kreće. Ako se ne dogovorimo i budemo gledali samo ko će koga da ’zavrne’, onda bolje da se više ni ne bavimo politikom. Idealno je da dogovor postignemo sutra, a sledeći najbolji dan je prekosutra", rekao je Jeremić za N1.
On je naveo da se razgovara o zajedničkom kandidatu za predsednika Srbije i jedinstvenom nastupu na parlamentarnim i beogradskim izborima.
 
"Ostalo je da još zajedničku listu opozicije složimo tako da to ne bude samo koalicija tri stranke, nego širi front koji okuplja i javne ličnosti, pre svega iz Skupštine slobodne Srbije, kao što su akademik Dušan Teodorović, advokat Božo Prelević, rediteljka Milica Kralj i ostali. Bilo bi, takođe, od ogromnog značaja da i intelektualci nacionalne provenijencije stupe u zajednički front", rekao je Jeremić.
 
Predsednik Narodne stranke je rekao da je jedan od važnih elemenata dogovora da se imena kandidata za predsednika Srbije i gradonačelnika Beograda objave što je moguće kasnije, jer će "za te ljude u trenutku kada budu saopštena njihova imena početi pakao i provlačenje kroz toplog zeca u medijima pod kontrolom vlasti".
  • Miroslav

    24.11.2021 12:07
    nova lica
    "nikad necu glasati za vas, cekam mesiju neukaljanog obraza i dobrog srca da nas vodi u blistavu buducnost" i slicne izjave... Da li mislite da je u sadasnjim politickim uslovima i uslovima u kojima su mediji i institucije, objektivno moguce da se pojavi neukaljani mesija koji ce steci vecinsku podrsku naroda i pobediti SNS? Koliko godina bi mu bilo potrebno za to? Meni je sama pomisao da vise ne vidim ove sns mufljare u medijima, dovoljan razlog da podrzim opoziciju na izborima, a onda korak po korak...
  • Mile rent-a mozak

    24.11.2021 10:15
    Baciše Vesića u problem, sad ni za živu glavu neće da sklanja Savski most.
  • misko

    24.11.2021 09:56
    a oni neplivaci
    lako je tebi kada znas da plivas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.