VIDEO: Ekološkog aktivistu udario auto kojim se vozio Lončar, lakše povređen

Ekološkog aktivistu Dragana Ivanovića udario je juče automobil marke "audi" kojim se vozio ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
Ivanović je sa lakšom povredom noge zbrinut u Urgentnom centru u Beogradu, saopštio je pokret Jedan od pet miliona.
U saopštenju se navodi da je Ivanović povređen ispred Skupštine Srbije u Beogradu tokom protesta i da je nakon toga poručio da ga to neće sprečiti da danas u 18 časova ponovo dođe na protest protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu.
 
Kako prenosi Jedan od pet miliona, Ivanović je kazao da je bio ispred Skupštine da protestuje protiv "otimačine Srbije koju Srpska napredna stranka priprema kroz izmene Zakona o eksproprijaciji".
 
On je rekao da su naposletku hteli da spreče "nenarodne poslanike i nenarodne ministre" da se tek tako udalje, već da moraju da "izađu pred građane".
 
 
"Tako je došlo do incidenta, kada je audi ministra Lončara krenuo preko demonstranata, i to na pešačkom prelazu, i Ivanoviću točkom priklještio nogu", tvrdi Jedan od pet miliona.
 
Ivanović je dodao da je ministar Lončar izašao iz auta i ponudio pomoć, ali da je odbio jer "od njega ne bi ni aspirin uzeo".
  • Mile

    24.11.2021 13:29
    ZEBRA!
    Na pešačkom prelazu u sred Beograda, Glavnog grada!Šta će preduzeti "Nadležni organi",protiv vozača-profesionalca"! A i Lončar je trebao istog momenta,po obaranju pešaka "iskočiti" iz automobila,em "doktor"!? Em MINISTAR ZDRAVLjA!??
  • Nikola

    24.11.2021 13:16
    Dr.Smrt
    Lončar je potvrdio svoj nadimak!
  • Војкан

    24.11.2021 11:32
    Полиција
    Мени је највише пажње привукло понашање полицајаца!Нико није помогао несрећнику али су одмах опколили "министра" како би ганзаштитили

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija