Tepić: Predvodiću "superlistu" na parlamentarnim izborima

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da je postignut dogovor da ona bude nosilac liste na parlamentarnim izborima.
Tepić: Predvodiću "superlistu" na parlamentarnim izborima
Foto: 021.rs
Na izborima će nastupiti, kako kaže, sa partnerima iz Demokratske stranke, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana, Pokreta za preokret i sinidikatima.
"Snažno verujem da možemo da pobedimo i na izborima za Beograd i na predsedničkim, sa dobrim izazivačem Vučiću i osobom koja nas može dovesti do drugog kruga, ali i da na parlamentarnim izborima sa 'superlistom' stranaka i nestranačkim istaknutih ličnosti možemo da osvojimo toliko mandata da onemogućimo Vučića i Srpsku naprednu stranku da imaju svojih sigurnih 126 poslanika", rekla je Tepić za današnji list Nova.
Kako je navela, lično misli da bi potpredsednik NS Zdravko Ponoš bio "sjajan kandidat" za predsednika države "jer bi mogao da simbolizuje jedinstvo najvećeg broja građana i ima potencijal da uđe u drugi krug sa Vučićem i tada pobedi".
 
"U skladu sa dogovorom, listu za naš glavni grad predvodiće nestranačka ličnost, osoba koja je dostojna te uloge žile kucavice, Beograđana i cele države", navela je Tepić.
 
Danas: Ponoš se neće kandidovati za potpredsednika Narodne stranke 
 
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš neće se kandidovati ponovo za tu stranačku funkciju na stranačkim izborima koji slede krajem narednog meseca, piše list Danas.
 
Ponoš je potvrdio Danasu njihovo saznanje da je nedavno na Gradskom odboru Narodne stranke Beograda rekao da se neće kandidovati ponovo za tu funkciju. 
 
On, ipak, nije odgovorio na pitanje hoće li se kandidovati za neku drugu poziciju u partiji.
 
Zasad je Danasu svoju novu kandidaturu najavila samo potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić.
  • Iznogud

    27.11.2021 07:10
    @Srbija je okupirana
    Srbiju su okupirali Srbi, a to niko nije mogao pretpostaviti. Biće teško da je oslobodimo, ali vredi pokušati. Zato, svi mi Rumuni, tzv. crnogorci, Rusini, Vlasi, Egipćani, Aškalije i ostala braća nesrbi, trebamo da se ujedinimo.
  • Srba

    25.11.2021 20:18
    Srbija je okupirana
    I zato- do slobode!!!
  • Miladin

    25.11.2021 20:14
    Nije nista "super" na toj listi, osim gomile lopovana koji se oblizuju da se opet popnu na drzavne jasle.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.