Potraga za napadačem na Kosovu koji je ubio vozača autobusa i dvoje đaka

Dvoje srednjoškolaca i vozača autobusa ubio je nepoznati, maskirani muškarac u selu Glođane kod Dečana, za kojim se još traga.
Potraga za napadačem na Kosovu koji je ubio vozača autobusa i dvoje đaka
Foto: 021.rs
On je praktično napravio zasedu i pucao u autobus koji je prevozio đake.

Vozač autobusa je preminuo na licu mesta, dok su učenik i učenica (17 i 18 godina) preminuli na putu prema bolnici u Peći.

Još jedan učenik je ranjen, ali se ona nalazi van životne opasnosti i smešten je u bolnici u Peći. U Dečanu su noćas bili okupljeni zvaničnici policije i pravosuđa.
 
Policija smatra da se ne radi o terorističkom činu, a sumnja se da je meta napada bila određena osoba.
 
"Nema razloga da verujemo da u ovom slučaju imamo posla sa terorističkim napadom na autobus. Moguće je da je meta napada bila neka određena osoba u ovoj oblasti. Ranjena osoba je van životne opasnosti. Policija je na mestu zločina. Ozbiljni timovi su na licu mesta. Svi tragovi se istražuju, svi smo ovde na licu mesta", kazao je zamenik komandira policije u Peći Veton Eljšani.
 
Kako je jedan od svedoka naveo, koji je sedeo na prvim sedištima, a javila Gazeta Express, sve se dogodilo izuzetno brzo.
 
"Bili smo u autobusu. Maskirana osoba sa puškom u ruci se pojavila i počela da puca na nas. Sve se dogodlo veoma brzo."
 
Stradali su dečak i devojčica iz Glođana koji su se vraćali iz škole u Đakovici, a u autobusu je u trenutku napada bilo osam osoba, preneo je KoSSev.
  • Banderaš

    27.11.2021 15:53
    Užas
    Strasno šta jedna budala može napraviti u svom ludilu,to može da se desi i u srbiji pored ovoliko naoružanih psihopata,jadni ljudi.
  • Антун Чупак

    27.11.2021 14:30
    Исто као кад су својевремено убијени жетеоци(никада се није открио убица или убице)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.