Mihajlović: Blokada puteva je običan teror manjine

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ocenila je današnji protest i blokadu puteva kao "običan teror manjine".
Mihajlović: Blokada puteva je običan teror manjine
Foto: 021.rs

"Jasno je bilo nakon prvih okupljanja, a danas je samo potvrđeno da se radi o politički obojenom protestu. Nikakav Rio Tinto, niti usvojeni zakoni u Narodnoj skupštini nemaju veze sa blokadama puta", rekla je Mihajlović.

Ona je ocenila da je protest obojen politički i da blokadom puteva žele da izazovu haos, "jer im je jasno da nemaju podršku građana".

Više puteva širom Srbije blokirano je od 14 časova u znak protesta zbog donošenja izmena Zakona o referendumu i građanskim inicijativama, kao i Zakona o eksproprijaciji.

  • Saša

    02.12.2021 08:10
    Teror manjine je to što vi vladate sa 15% glasačkog tela koji su kupljeni ili naterani da glasaju za vas.
  • Čika

    28.11.2021 13:19
    Teror
    Da li gospođa ministarka primećuje teror one karikature od Skupštine koja usvaja sve što joj gazda ponudi, a od raspreve o bilo čemu možemo čuti samo najprimitivnije brbljanje o Đisasu i Šolaku? Ispod svakog civilizacijskog nivoa i uvreda zdravog razuma.
  • Mali

    28.11.2021 09:15
    Još Manji
    Lepe si ti godine proživela pričajući velike priče ovom narodu i u poltronisanju.
    E vidiš visoko letsčice , tako više neće biti , pa kud puklo da puklo .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.