Obradović: Ukinuti kovid propusnice posle masovnog mitinga SNS

Kovid propusnice i druge mere u borbi protiv pandemije izgubile su svaki smisao posle sinoćnog masovnog mitingovanja vladajuće stranke u Beogradu pred više desetina hiljada ljudi.
To je danas rekao predsednik pokreta Dveri Boško Obradović.
Obradović je naveo da su "svi ti ljudi, među kojima je većina bila ucenjena da mora doći, grupno prevoženi autobusima iz čitave Srbije", da bi prisustvovali partijskom događaju u zatvorenom koji je bio najveći mogući rizik od zaraze.
On je naveo da takav događaj "nije smeo biti odobren" od strane Кriznog štaba.
 
"Ako je Кrizni štab odobrio sinoćno kršenje svih mogućih mera na mitingu vladajuće stranke i toliki stepen ugrožavanja javnog zdravlja, onda pozivam Кrizni štab da ukine kovid propusnice jer su one potpuno besmislene posle ovog od sinoć, a da ne govorimo da su i do sada bile protivustavne i da su predstavljale kršenje osnovnih ljudskih prava i sloboda", kazao je Obradović.
 
  • Mitke83

    29.11.2021 17:23
    Sto vise zaraze to bolje,da sto pre nestanemo kao narod...Odahnuce mnogi tad...
  • mama

    29.11.2021 14:17
    A najbitnije je da se zatvore škole
  • E

    29.11.2021 08:18
    E
    E ovako je stalno kada je SNS u pitanju! I kako obican covek da ima poverenje u doktore posle ovoga...nikako! Posle ovog pod hitno ukinuti te propusnice i ostaviti narod da odluci svako za sebe! Jer ovde je odavno svaki kredibilitet i poverenje izgubljeno jos odavno! Kone javi se ako smes od sramote! Posle se cudis sto te prozivaju raznim pogrdnim imenima! Prst na celo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija