Šapčanin koji je zaustavio bager na protestu pušten iz pritvora

Dragan Milovanović Crni, Šapčanin koji je u subotu zaustavio bager na protestima u tom gradu, pušten je iz pritvora, saznaje Nova.rs.
Šapčanin koji je zaustavio bager na protestu pušten iz pritvora
Foto: Pixabay
Prvobitno je saslušanje Milovanovića bilo zakazano za 11 časova, ali ga je policija ranije dovela na saslušanje, što je potvrdio njegov advokat Vladimir Terzić.
 
 
U subotu se pojavio snimak na kom se vidi kako muškarac bagerom pokušava da prođu kroz grupu ljudi, dok ih je pratila grupa momaka sa letvama u rukama.
Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom, što je izazvalo revolt demonstranata. Nakon toga se Milovanović popeo na mašinu i fizički zaustavio vozača da bagerom uđe u okupljenu masu.
 
"Na teret mu se stavlja izvršenje krivičnog dela Teška telesna povreda iz čl. 121. Krivičnog zakonika. Odbrana je spremna, biće iznenađenja za organe krivičnog progona", naveo je Terzić na Tviteru.
 
  • Ko kanda ste ljuti

    29.11.2021 17:03
    @ljubica
    Nesrećni vozač je nesrećan ne zbog oka, nego zato što je bezosećajni nasilnik. Ako ste stvarno ženska osoba (kao u potpisu) vaš komentar je još strašniji. Ovaj momak kojeg osuđujete je spasao od gaženja par svojih sugrađana a najbliže bageru bila je majka sa detetom. I da, da odmah repliciram. Žena je bila tu da brani budućnost tog deteta, njegovo nasleđe i njegovo zdravlje. Zato bravo za momka koji je pušten iz pritvora.!
  • ljubica

    29.11.2021 13:57
    oko protiv pesnice
    I još će biti da je oko onog nesrećnog vozača samo naletelo na pesnicu. A vlasnika pesnice tužilaštvo pustilo iz pritvora. Kao nije opasan. Sledeći put će valjda da izbije oba oka i polomi ruke i noge i...
  • Tetka Jela

    29.11.2021 11:36
    Teška telesna povreda?! Sigurno je i lekar koji je izdao takvu potvrdu iz SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.