Pušten Lazarevčanin koji je pomogao policajki na protestu, pa uhapšen zbog napada na službeno lice

Dejan Jovanović, koji se suočava sa optužbama za napad na službeno lice tokom blokade u subotu u Lazarevcu, pušten je da se brani sa slobode.
Pušten Lazarevčanin koji je pomogao policajki na protestu, pa uhapšen zbog napada na službeno lice
Foto: 021.rs

Jovanović je pušten nakon saslušanja u tužilaštvu, saznaje Nova.rs.

On je priveden pod optužbom da je napao službeno lice, a kako je rekao njegov brat od ujaka Nenad Sitarica, Jovanović je u stvari pokušao da pomogne policajki u civilu da ustane, nakon što je pala. 

Urednik portala Puls media, Andrija Đuketić, kazao je za Nova.rs da im je neophodna pomoć kako nevin čovek ne bi snosio posledice.
 
 
"Na fotografijama se jasno vidi da Dejan Jovanović pomaže policajki koja je pala, oni se čak i smeju. Ipak, oni su ga priveli zbog napada na službeno lice. Prema našim saznanjima, policajka je htela da povuče prijavu, ali pod pritiskom to nije učinila", kazao je Đuketić za Nova.rs.
  • Isti

    29.11.2021 19:24
    Svi su isti?
    I šta kažete "svi su isti"?
    Čovek kulturan, u masi se obazire na onog pored sebe, pomaže. I?
    Policajka u ravnoj obući,"slučajno pala" ispred izdvojenog učesnika protesta i neko "slučajno slikao" dok joj pomaže da ustane. U scenariju nije pisalo da će čovek ljubazno da se osmehne i zezne im ceo film.
    Oni čekićem, motkom, palicom. Mi, osmehom i rukom pruženom za pomoć.
  • A3

    29.11.2021 18:33
    Policijska demoNkratija
    Batinaši, policija i žandarmerija nisu bili dovoljni nego su morali da pošalju i žbire u civilu. Da nije odvratno, bilo bi jadno.
  • Ns

    29.11.2021 18:15
    Cccc
    Sta pomazete olosu od policije to su kriminalci siledzije plakali ko devojcice 5 oktobra ali evo ih opet tuku bahate se nema ovog puta oprostaja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija