Fotoreporter pretučen u Šapcu: Napadača bilo između 10 i 20, svi istog profila

Fotograf Andrija Vukelić, koji je juče napadnut na skupu koji je organizovala SNS u Šapcu, rekao je da su napadači svi bili istog profila, a da ih je po njegovoj proceni bilo ih između 10 i 20.
Fotoreporter pretučen u Šapcu: Napadača bilo između 10 i 20, svi istog profila
Foto: Pixabay
"Odjednom je bilo kao solarna eklipsa. Odjednom samo mrak oko tebe i likovi koji pokušavaju da ti uzmu aparat i tabanaju te. Svi su bili istog profila. Krupni, visoki, obučeni u crno sa crnim maskama i crnim kapuljačama ili kačketima", rekao je Vukelić, koji je slobodni fotograf, za agenciju Beta.
On je dodao da se danas u fizičkom smislu oseća bolje, kao i da mu ništa nije polomljeno i da nema unutrašnja krvarenja.
"Imam tup bol u leđima i bol u glavi na dodir, kao i hematom ispod oka", kazao je Vukelić.
 
On je istakao da je u ponedeljak u policiji u Šapcu dao iskaz, ali da policija ne veruje da će pronaći aparat, znajući da nije bila krađa u klasičnom smislu.
 
"Praktično, oni su meni ukrali aparat da ne bi bilo fotografija, a ne zato što im je trebao aparat, tako da (policija) ne veruju da će ga naći. Čak i ako ga pronađu, ne veruju da će biti u nekom funkcionalnom stanju. Naći će ga ili u Savi, ili u nekom kontejneru", rekao je Vukelić.
 
SNS je u ponedeljak održala protest ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, sa koga je zatražena "pravda" za njihovog člana Dušana Prokića, koji je u subotu bio na bageru i sukobio se sa jednim od učesnika blokade saobraćaja Draganom Milovanovićem Crnim.
 
Još dvojica mladića završila su na pregledu u šabačkoj hitnoj pomoći nakon fizičkog obračuna sa osobama koje je Vukelić tada pokušao da slika.
  • @izgleda se kopcas

    01.12.2021 15:28
    Isto tako i samo nadležni organ može da blokira javnu saobraćajnicu, a mogu i građani ako dobiju njihovu dozvolu, ali to vas naravno ne interesuje. Vas interesuje samo da vi možete da kršite zakone i propise kako vi hoćete i kada vama tako odgovara, a da istovremeno insistirate da se suprostavljena strana mora pridržavati svih zakona do poslednjeg slova. Ni vama izgleda puno toga ne ulazi u glavu, što nije čudno za one koji svet oko sebe vide samo crno ili belo i ne gledaju dalje od sopstvenog nosa.
    Ipak, poučeni vašim primerom ja očekujem da će ovaj put SNS pristalice da počnu da blokiraju vas i onemoguće vaše kretanje i u potpunosti sam i bez i najmanje sumnje uveren da ćete vi to pozdraviti sa odobravanjem.
  • izgleda se kopcas

    01.12.2021 13:13
    @Dejan
    Iz svakodnevnih izjava naprednih clanova i funkcionera se vidi da imate neki iskrivljeni pogled na svet, zivite u paralelnom univerzumu i sl. ali ajde majke ti objasni sta se desi kad stojis na putu, a utovarivac ide prema tebi (i 2-3km/h, mada je bilo bar duplo brze) s kasikom odignutom 30cm od zemlje:
    a) slomi ti noge, utovari u kasiku i nastavi dalje dok se ne zakuca u traktor ispred, gde stradas u sendvicu dve radne masine
    b) obori na zemlju, zaglavi ispod kasike pa nastavi da gura do traktora ili provuce ispod kasike direkt pod tockove?

    Jel vama uopste dopire do mozga da samo policija moze nekoga da skloni (i to ako ne prekoracuje ovlascenja) i niko drugi? Kao sto samo pauk moze da skloni nepropisno parkiran auto koji blokira saobracaj, ulaz/izlaz, garazu i sl?
  • @Dejan

    30.11.2021 22:34
    Važi, skakali su u kašiku da ih ne bi pogazio, ja se kopčam ovako na leđa, nisam video snimak i pravićemo se da je tako. Nije mi samo potpuno jasno da li vi pokušavate da u tu apsurdnu priču uverite mene ili sebe?
    Ipak se slažemo u jednom: nadam se da nikada nećete imati decu, ona to ne zaslužuju. Srdačan pozdrav.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.