FOTO: Na Gradini zaplenjeno 5.000 libela, putnik autobusa tvrdio da ih nosi na poklon prijateljima

Carinici su u subotu, 27. novembra na prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 5.000 neprijavljenih mini-libela.
Prekršaj je otkriven kada je za izlaznu kontrolu pristigao autobus turskog prevoznika, koji je saobraćao na relaciji Nemačka-Turska.
Prilikom detaljnog pregleda u prtljažnom delu autobusa, carinici su uočili i nekoliko velikih kartonskih kutija.
Kada su radi kontrole te kutije otvorene, pred carinicima se ukazalo mnoštvo mini-libela za koje se kao vlasnik prijavio jedan od putnika, 51-godišnji turski državljanin. On je carinicima rekao da je spornu robu kupio u Nemačkoj, kao i da se radi o novogodišnjimm poklonima za poznanike i prijatelje. 
 
 
Kako je reč o količini koja se nikako ne može podvesti pod robu za lične potrebe, jer je reč o 5.000 komada, mini-libele su zadržane do okončanja postupka pred nadležnim sudom.
  • Tito

    30.11.2021 18:23
    Vaser carina sa vagu
    Kriminal , to košta na veliko 10.000 dinara , sramota , a koluvija za "falš" travicu treba da odgovara pred krivičnim sudom .
    "Stidi se narode" .
  • marko

    30.11.2021 17:38
    sad mu sigurno nije ravno sve do kosova
  • trutuka

    30.11.2021 16:50
    €€€
    Trebao je ko Vulim kod tetke da ide 24 puta onda bi bilo u radu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.