SNS: Na veličanstvenom skupu u Šapcu smo pokazali mir i dostojanstvo

GO SNS Šabac saopštio je da je na skupu podrške Dušku Prokiću i u znak protesta protiv lidera ZZS Nebojše Zelenovića i "njegovih batinaša", pokazao kako se na miran i dostojanstven način izražava stav
"Na veličanstvenom skupu Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pokazao je kako se na miran i dostojanstven način izražava stav po pitanju određenih društvenih pojava. Protest, koji je naša stranka organizovala i to onako kako dolikuje političkoj organizaciji koja je odgovorna prema svojim građanima, imao je do sada najmasovniji odziv Šapčana. Ovim su naši sugrađani jasno stavili do znanja pojedincima u našem gradu i u našoj državi, šta narod misli o njima i o njihovim metodama dolaska na vlast bez izbora i uz nasilje", navode iz šabačkog SNS.
Navodi se da GO SNS Šabac i ovim putem ponavlja zahteve koje je izneo na protestnom skupu u ponedeljak.
"Zahtevamo da nadležne institucije svim građanima Srbije omoguće sigurnost, pravdu i da se slobodno kreću! Zahtevamo da nadležni procesuiraju sve one koji su odgovorni za premlaćivanje Duška Prokića, a ne da samozvana politička elita od nasilnika pravi heroje!", navode iz šabačkog SNS.
  • 002211

    02.12.2021 09:38
    Kakva kenjaža.
  • E p.

    01.12.2021 15:03
    E pa sledeći put busen u dzep pa na protest. Goloruk nikad više, kršite ustav.
  • Sabahudin

    01.12.2021 13:13
    Omerović
    Bilo je nekoliko vrsta sendviča. Ja uzeo posnu varijantu. Bilo je sardine i crnog luka baš puno. Podrigivao sam sve do kuće...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.