Preminulo trogodišnje dete povređeno u udesu na pružnom prelazu kod Smedereva

Trogodišnje dete nastradalo je u utorak uveče kada je teretni voz naleteo na putnički automobil na putnom prelazu na potezu između Osipaonice i Lugavčine, kod Smedereva.
Preminulo trogodišnje dete povređeno u udesu na pružnom prelazu kod Smedereva
Foto: 021.rs
"Dete je u bolnicu stiglo bez znakova života, pokušana je reanimacija, ali bez uspeha. Stariji čovek je s teškim, višestrukim povredama opasnim po život prebačen tokom noći na Urgentni centar u Beogradu", rečeno je Novostimau Opštoj bolnici "Sveti Luka" u Smederevu. 
Do udesa je došlo na pružnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom.
Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i zajednička železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi detalje nesreće.
  • za umreti

    01.12.2021 11:30
    Horor drzava.
    Da se niko ne usudi da opravdava ovo svakidasnje ludilo.
    Ovo je SVE delo korumpiranog organizma.
    SVE.
  • Vuciceva Srbija

    01.12.2021 11:25
    "SNS parazitni Sistem" podelio otkaze tehnoloske viskove 2018 god pruznim radnicima po selima Srbije. A u zgradi Zeleznice u Beogradu koju inace zovu "gumena zgrada" niko nije dobio otkaz, nego je u medjuvremenu u tu zgradu zaposleno jos SNS kadra. Sad u toj "gumenoj zgradi Zeleznice" ima zaposleno 12000 parazita SNS-a, koji sede i primaju platu i cuvaju 100 metara pruge oko zgrade. Dok na pruznim prelazima po Srbiji ginu ljudi jer niko vise ne kontrolise spustanje rampe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.