Vučević optužio Đilasa i Tepić zbog pisanja medija da je Vučićev sin menadžer Vlahovića

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je da "ovakva kampanja brutalnih laži protiv sina predsednika jedne države nikada nije viđena".
Vučević optužio Đilasa i Tepić zbog pisanja medija da je Vučićev sin menadžer Vlahovića
Foto: 021.rs

Vučević se oglasio nakon što je jutros objavljeno da su italijanski mediji, među kojima je i uticajna "La Repubblica", pisali da je Danilo Vučić, sin predsednika SNS i Srbije Aleksandra Vučića, menadžer fudbalera Fiorentine Dušana Vlahovića, trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera. 

Vučević je na rođendan Danila Vučića upitao "kakav bestidni politički ološ treba da budete pa da lažima uništavate život jednog mladića, čija je krivica samo u tome što nosi časno prezime Vučić". 

"Treba da budete Đilas, Tepić i njihovi plaćenici, jataci i kriminalci batinaši! Samo neka se ta političko-kriminalna banda već jedno, dogovori sama sa sobom sta je Danilo Vučić? Da li je, kako su lagali ranije, navijač, mafijaš... ili je, kako sada lažu, menadžer jednog od najboljih srpskih fudbalera? Sram ih bilo! Zapitaju li se oni nekada šta bi bilo da neko dirne u njihovu decu? Znaju da kukaju i jauču, a ne znaju da nije pristojno ni spominjati, a kamoli izmišljati brutalne laži o deci političkih neistomišljenika", objavljeno je na Fejsbuk profilu Miloša Vučevića. 
 
Kako je dodao, oni patološki mrze Vučića, "nemoćni su i isfrustrirani zbog snage našeg predsednika, pa više ne znaju kako da ga povredite, pa iz besa, nemoći i mržnje fabrikuju nove i nove laži o njegovom Danilu".
 
On je pružio podršku sinu predsednika republike, rečima da se "ne okreće na bljuvotine koje šire dokazani lopovi i bestidne političke bitange". 
 
Tekst objavljen u "La Repubblica" je iz oktobra ove godine, a KRIK je kontaktirao agenciju koja zastupa Vlahovića i savetnicu predsednika Srbije Suzanu Vasiljević, prenoseći njihove demantije pisanja italijanskog lista. 
 
Vučić je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sebe i Danila Vučića, navodeći da sa svojim sinom proslavlja rođendan i dodajući da su "za sve one koji su danas napadali našu porodicu i iznosili laži o mom sinu, spremili veliku slavljeničku tortu". 
  • Novosađanka

    01.12.2021 23:07
    Ta nemojte kasti
    ..u troskocima.
  • 652098654

    01.12.2021 22:27
    Buu
    Hej , na onoj sliki sa predsednikom diagonalno od Futoške pijace , uskoro će biti ista slika samo ćemo vas preobući u prugasto .
    Naravno ako si pametan .
  • Aj opravi bazen

    01.12.2021 21:35
    Aj opravi bazen i ne lupetaj. Unistio si mnogim mladima priliku da se bave sportom.Zar te nije sramota od sugradjana ??? Za jednog finog mladica sto se slika i druzi sa okorelim kriminalcima koga zabole. Marko Milosevic br. 2

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija