VIDEO: Vučić o Rio Tintu u Srbiji

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić vanredno se obraća građanima iz zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu.
VIDEO: Vučić o Rio Tintu u Srbiji
Foto: 021.rs
Na samom početku predsednik je govorio o ekonomskom napretku Srbije, projektu litijuma, jadarita i Rio Tinta.

Izjavio je i da je danas razgovarao sa potpredsednikom Evropske komisije o nekoliko stvari vitalnim za napredak Srbije.

Obraćanje možete pratiti u nastavku. 

  • Goran

    02.12.2021 16:30
    ne rio tinto
    Nit smo član EU ne vežu nas nikakvi zakoni od njih.Ne interesuje me ni istok ni zapad .Ovo je zemlja koja može da radi i da ima dobre rezultate,naravno trgovina treba sarađivati ,jedino je problem što neki koji vode ovu zemlju neće da vode ovu zemlju kako treba,domaćinski. Prvo gleda kolko može da profitira a što ostane za državu .Mnogo se krade očigledno.tajkuni,kriminalci bivši političari koji su se nakrali pa pomerili sve to je trebalo pohapsiti.Zato kažem trebalo je od pedesete godine ispitati al ajde ove od devedesete ispitati sve kako one na vlasti tako i one u opoziciju,Sve političare od devedesete na ovamo.Narod trpi gladan oni i dalje otimaju i svi rade samo svoj poso.Vidimo kako rade ,niko ništa ne radi .Srbija nestaje,mladi beže iz Srbije al zato migranti i albanci oće da nam uzmu zemlju.A ovde TV,ŠTAMPA,RADIO samo nam pričaju priče.Novinarstvo nije objektivno,svi pričaju ono što im se kaže da pričaju.Dosta više ljudi nestajemo ko narod.Sve je laž.
  • Zivan

    01.12.2021 20:42
    Bas me briga za Rio Tinto ! Zakon o "oduzimanju imovine" nece proci
  • Z13

    01.12.2021 19:54
    Malo kasno
    Shvatio blagoglagoljivi da nema više šale pa pokušava da pokrene novu seriju lagarija i sluđivanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.