Vučić: Objavili tekst o Danilu na njegov rođendan da bih rekao sebi da nisam dobar otac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas prenesen tekst o navodima da je njegov sin Danilo menadžer fudbalera Fiorentine Dušana Vlahovića baš na njegov rođendan.

On kaže da je to urađeno kako bi na rođendan svog sina on sebi rekao "da nije dobar otac i da je pokvario život svom detetu".

Italijanska "La Repubblica" objavila je tekst u kome piše da je Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića, preneo je portal KRIK. Te navode demantovali su Vlahović, agencija koja ga zastupa i klub Partizan u kojem je fudbaler potekao.

"Ako je neki tekst objavljen 8. oktobra, a vi čekate da gluposti u kojima ništa ne piše objavite na njegov rođendan, to je da bih ja zaključio da ne mogu da obezbedim svojoj deci da žive kao svi ostali, da udišu vazduh kao i svi ostali", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Predsedništvu.
 
On je kazao za svog sina da je dobar i pošten mladić koji radi u jednoj vinoteci u Beogradu, a da se protiv njega vode kampanje godinama.
 
Ocenio je da je reč o "hibridnom ratu" zato što je Srbija u poslednje dve godne ekonomski "najuspešnija" država Evrope i da oni kojima to "smeta" vide njega kao krivca.
 
Vučić je ranije danas na Instagramu objavio fotografiju sa sinom i naveo da mu je danas rođendan.
 
  • VA

    02.12.2021 14:28
    KUD IDIOTI
    Tata,tata, jesu li svi ovi televizori tvoji? Kupi i meni jedan za rodjendan.
  • Linoleum

    02.12.2021 12:51
    Mom detetu Danilu ukrali ličnu kartu,kme,kme.
  • Pera

    02.12.2021 11:14
    Cuj ovog iskomplexiranog licemera sto pokusava da se opere...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.