Mladić koji je iščupao kablove RTS dok je Vučić govorio: Hteo sam bar malo da ih iznerviram

RTS je juče obavestio javnost da je u toku prenosa obraćanja predsednika Aleksandra Vučića, došlo do kratkog prekida signala.
Mladić koji je iščupao kablove RTS dok je Vučić govorio: Hteo sam bar malo da ih iznerviram
Foto: 021.rs

Oni su tada naveli da je prekid izazvala za sada neimenovana osoba, namernim izvlačenjem strujnih kablova iz vozila za satelitsko emitovanje. Anonimni čupač kablova se javio portalu Nova.rs.

On je naveo da mu je palo na pamet da izvuče kablove reportažnog vozila Pinka, dok je prolazio pored Predsedništva. 
"U glavi mi je bilo to da je dobar trenutak bar malo samo da ih nerviram i da im se odužim za svu onu torturu kojom smo svakodnevno izloženi", rekao je on za Nova.rs.
 
Kaže da je naišao na dva kombija.
 
"Pored Pinkovog, tu je bilo i vozilo naše drage nam okupirane i praktično privatizovane Radio-televizije Srbije. Prvo sam prišao Pinkovom vozilu, izvukao kabl i bacio ga što dalje od vozila. Nakon toga sam prišao kombiju RTS-a i uradio istu stvar", rekao je ovom portalu.
 
Kako je naveo, posle sat vremena je tek video koje su razmere njegovog čina, kao i da je "s velikim osmehom na licu legao da spava".
  • Nina

    03.12.2021 23:50
    Hvala
    Ne gledam tv,ali ponekad pročitam 021.

    Policijski čas I ono zatvaranje....
    Hvala junače,ruke ti se pozlatile!!!
  • Leon

    03.12.2021 21:41
    :D
    Lik video da je došlo do prekida program, pa izmislio priču |~D
    Kolika je lakovernost u Srbiji i koliko narod pada na priče, se ovde vidi najbolje.
  • Nikola

    03.12.2021 18:49
    Vučić vlada skoro 10 godina, na svim nivoima vlasti, a za stanje u Srbiji je uvek kriv neko drugi, ne razumem ko još guta ovu priču? A očigledno guta, jer je stalno forsiraju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.