Kreni-promeni: MUP-u ponuđeno da se omogući prolaz hitnih službi tokom blokada

Pokret Kreni-promeni saopštio je da je MUP-u Republike Srbije izvršena prijava skupa u subotu u 14h, kao i da im je ponuđeno da se u saradnji sa građanima omogući nesmetan prolaz hitnih službi.
Kreni-promeni: MUP-u ponuđeno da se omogući prolaz hitnih službi tokom blokada
Foto: 021.rs
To se pre svega odnosi na bolniča i vatrogasna kola tokom najavljene blokade puteva u Srbiji.

"Na taj način možemo imati mirne i dostojanstvene proteste, ali i izbeći bilo kakve sukobe. Ukoliko nadležni odbiju ovu ponudu, svu odgovornost za bilo kakve incidente snosiće MUP", navodi se u saopštenju.

Od blokada se neće odustati osim u slučaju povlačenja Zakona o eksproprijaciji i izmena Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi, navode iz pokreta.
 
"Napominjemo Advokatska komora je takođe tražila od predsednika da ne potpisuje Zakon o eksproprijaciji, a predsednik republike Srbije je i sam u Hit tvitu pre nego što je znao da je potpisao Zakon o referendumu i narodnoj inicijativi, rekao da uvođenje taksi jeste problem. Ako takse jesu problem, hajde da ih ukinemo", navodi se u saopštenju.
 
Podsećamo, ekološki ustanak objavio je ranije danas spisak svih lokacija u Beogradu i Srbiji koje će biti blokirane tokom protesta u subotu, 4. decembra, zbog donošenja zakona o referendumu i eksproprijaciji.
  • ××

    03.12.2021 19:25
    Idemo fegeti
  • @Butros Gali

    03.12.2021 13:43
    Bolje ga nauči da bude čovek kad su već tvoji roditelji kiksnuli kod tebe.
  • L

    03.12.2021 08:47
    L
    Botovi od cega vam se AV finansira od pljacke naroda i Sorosa! To nesmete da kazete! AV je sam sebi jamu iskopao i propada,nezaustavljivo! Vidimo se u suboto do pobede!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija