Ukrao od osamdesetogodišnje žene 400 evra, pa uhapšen

Policija u Bogatiću privela je muškarca (21) za kog se sumnja da je od jedne starije žene oteo 400 evra, a protiv njega je podneta krivična prijava, saopšteno je danas.
Ukrao od osamdesetogodišnje žene 400 evra, pa uhapšen
Foto: Pixabay

Policijska uprava Šabac navodi da se muškarac sumnjiči da je u sredu ušao u dvorište sugrađanke (82), koju je oborio i iz džepa joj oteo 400 evra.

Policija je, kako se navodi, kod osumnjičenog pronašla 200 evra i vratila ih vlasnici.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa na naročito opasan ili drzak način.
  • 021

    03.12.2021 07:36
    Kakva lepa vremena, babe se šetaju sa 20 svojih penzija u džepu.
  • Banderaš

    03.12.2021 00:42
    Ološ
    Sećam se vremena kada se ulazna vrata nisu zaključavala i niko nije krao,a nikako od 80godišnjih žena.A koga su uhvatili u krađi,zatvarali su ga 2-3dana u kanal od garaže i ko god je imao vremena od suseda mlatio ga je konopcem.Posle 2-3 dana su ga predavali miliciji koja ga je mlatila u podrumu. Retki,zaista retki su bili slučajevi da neko krade,to je bila sramota. Danas nema samote,počev od predsednika,Vulina,Dačića,Palme,svih političara,carinika,policajaca,ovog mučenika svi bi oni završili u tom kanalu u garaži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.