Formiran patriotski blok, Boško Obradović kandidat za predsednika Srbije

Formiran je patriotski blok "Novi ljudi za promenu sistema", koji će predložiti lidera Dveri Boška Obradovića kao kandidata na predstojećim izborima za predsednika Srbije.
Formiran patriotski blok, Boško Obradović kandidat za predsednika Srbije
Foto: FoNet (Milica Vučković)
Sporazum o saradnji potpisali su Obradović, Ljubomir Simić ispred Srpske monarhističke stranke "Srpska sloga", Slobodan Samardžić ispred Državotvornog pokreta, Dragan Dobrašinović kao predsednik Uspravne Srbije, predsednik Nove snage Srbija Nikola Malenčić, predsednik Pirotske nove snage Dimitrije Vidanović, predsednik Glasa naroda Dušan Mitić i predsednik udruženja "Svi protiv Rio Tinta" Duško Kuzović.
Patriotski blok izlazi na izbore na svim nivoima, rečeno je na konferenciji u Medija centru.
"Pored prozapadne kolone bivšeg režima, ekološko-zelenog bloka, ovo je treća opoziciona kolona, ja bih rekao crveno-plava-bela, patriotski i antiglobalistički blok. Ovo je treći put između bivše i sadašnje vlasti, ujedinje srpskih rodoljuba", naglasio je Obradović.
 
Stranke koje su pristupile će se zalagati za promenu političkog sistema u Srbiji, za porodične vrednosti, za domaći ekonomski interes, za decentralizaciju i osnaživanje lokalnih samouprava. Posle izbora u Srbiji blok će inicirati promenu oblika vladavine i uspostavljanje monarhije.
 
"Novi ljudi" su protiv kovid propusnica, protiv obavezne vakcinacije i pravo na izbor u tom smislu. Patriotski blok je uputio otvoren poziv i drugim strankama i koalicijama sličnih uverenja.
 
"Ovo nije ujedinje samo za ove izbore, već za dugoročno, strateško bavljenje politikom", istakao je Obradović.
  • Nina

    05.12.2021 14:52
    Ovaj?
    Jadna li nam opozicija!
    Ovi već svi vidjeni i kao ovi na vlasti nesposobni,korumpirani ,samoljubivi i vole pare vise od nas.
    Za ove,već vidjene neću glasati...
    Apelujem na obrazovane ,sposobne, stranački ne zadojene gradjane ,sa dve noge na zemlji,koji se razumeju u ekonomiju,pravo,poljoprivredu ,koji vole ovaj ludi narod i zemlju da oforme partiju, ne bi li i mi imali nadu u budučnos vezanu za rad i zivot dostojan čoveka....
  • Buric

    04.12.2021 14:17
    5G
    250,000 eura inkasirao.Bando !!!!
  • ja

    04.12.2021 13:52
    vinske mušice
    Prva asocijacija na ovu fotografiju mi je "vinske mušice".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija