Srbija kupuje nove ruske PVO sisteme "Pancir"

Srbija će kupiti nove ruske raketno-topovske protivvazdušne sisteme "Pancir", izjavio je ministar policije Aleksandar Vulin tokom razgovora u Moskvi sa ministrom odbrane Rusije.
"Dobili smo Kornete (protivtenkovske raketne sisteme). Dobili smo tenkove, oklopne transportere i kupujemo nove Pancire", izjavio je Vulin.
Vulin je dodao da će predstavništvo ruskog Ministarstva odbrane uskoro biti otvoreno u Beogradu.
"Čekamo samo otvaranje. To su već tehnička pitanja", izjavio je sprski ministar unutrašnjih poslova.
  • Mir jana

    14.12.2021 18:00
    Zemlja treba obradu
    Poljoprivredno zemljište je bezvredno bez traktora i pratećih mašina, tretiranja i iskusnih poljoprivrednika.
    Nama trebaju traktori, ne zanima me ko ih je pravio, ne oružje za ubijanje.
    A neka "braća"uporno nam prodaju da se za drugog borimo.
    Dosta je više, i previše.
    Jelda?
  • @@Pokojni Čika Franj

    03.12.2021 19:39
    O, pa slobodno nastavite sa vašim ružičastim "činjenicama", lepo je uvek videti kako neko posmatra isključivo crno-belo, nije važno šta je "gospodin" istovremeno radio, "činjenice" su samo ono što vama odgovara i ta "milost" kada je vraćao ono što je prethodno AU otela. Tako je i gospodin umetnik Hitler bio samo slikar akvarela i ništa više. I uzgred, potpuno se slažem sa vama, vraćanje Karlovačke mitropolije ga abolira za sve zločine koje je počinio nad srpskim narodom baš kao što i lepi akvareli aboliraju Hitlera. Kada neko bude obesio članove vaše porodice jer su "podljudi", budite uvereni da ću ga apsolutno podržati ako vam je prethodno uplatio 1.000 evra donacije jer to znači da je ta osoba dobrotvor i donator a ne neki tamo zločinac kakvim će ga možda okarakterisati "poštenjačina" poput vas. Hvala vam na pažnji.
    @Pokojni Čika Franja
    Molim vas izvinite, vaši česti pro-austrougarski komentari su me naveli da pomislim da vaš potpis znači nešto drugo, evo praviću se da nije tako. Mislim da nema potrebe da se obraćam nekoj enciklopediji, vi ste to očigledno uradili umesto mene pa odlučili da se napravite pametni kako meni treba enciklopedija a vama tako "načitanom" ne. Hvala i vama na pažnji.
  • Beograd

    03.12.2021 14:07
    cvelebeograd@gmail.com
    Iz komentara se da videti a to je cinjenica da su najveci neprijatelji Srbije upravo oni koje je Srbija primila a pobegli su iz Hrvatske, Bosne....usli u politiku i sve rade protiv Srbije.Naravno nisu svi i takvi se ne raduju jacanju Srbije i Srpske vojske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.