MUP objavio i mejl adresu za građane da prijave blokade i nasilje na protestima

MUP je danas objavio mejl adresu na koju građani mogu da podnesu prijavu ukoliko im zbog blokade puteva i saobraćaja bude ograničena sloboda kretanja ili dožive neki vid nasilja usled blokade puteva.
MUP objavio i mejl adresu za građane da prijave blokade i nasilje na protestima
Foto: Pixabay
Mejl adresa je prijaviblokadu@mup.gov.rs.
Juče je MUP objavio broj telefona 0800 104 103 koji služi za istu svrhu.
"Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da građani Srbije koji se suoče sa ovakvom vrstom problema mogu na jednostavan i brz način obavestiti policiju o kršenju zakona, počiniocima ili registracijama vozila koja se koriste za sprečavanje normalnog funkcionisanja saobraćaja", navelo je ranije ministarstvo.
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom podseća da blokada puteva i ometanje građana predstavlja kršenje zakona i ustavom zajemčenog prava slobode kretanja.
 
Uvođenje ovog broja najavio je ministar policije Aleksandar Vulin kada je rekao da policija na zakazanim protestima protiv Rio Tinta, Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu neće koristiti silu. Prethodno je rekao da hoće.
  • S

    03.12.2021 20:06
    Sramotno
    Nahuskavaju gradjane na gradjane!
  • Sesil

    03.12.2021 17:44
    Bolesno
  • Gospodin Laki

    03.12.2021 14:13
    Kerovi ....
    Prijavljujem SUP-u pretnje od strane aleksandra volina .
    Šta znaju drotovi šta je Policija .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.