Novi Pazar umesto za Doček pare daje deci bez roditelja

Grad Novi Pazar će i ove godine, umesto za organizovanje dočeka Nove godine novac preusmeriti na one kojima je podrška najpotrebnija, saopšteno je iz lokalne samouprave.
Novi Pazar umesto za Doček pare daje deci bez roditelja
Foto: Pixabay
Gradonačelnik Nihat Biševac je rekao da će u prazničnim danima obradovati decu bez roditelja.
"U Novom Pazaru neće biti organizovanog dočeka Nove godine na trgu. Umesto toga, novac ćemo preusmeriti onima kojima je pomoć najpotrebnija, deci bez roditeljskog staranja", rekao je Biševac.
Novi Pazar od 2016. novac namenjen za proslavu Nove godine usmerava ovoj deci.
  • Posmatrač

    04.12.2021 08:07
    Bravo
    Svaka čast!
  • Saša

    03.12.2021 19:03
    Svaka čast
    Humano, nema šta, Pazarci, i za svaku pohvalu. U NS su se ipak odlučili za tradicionalne novogodišnje provizije od izvođača i logistike.
  • Bill

    03.12.2021 17:49
    Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.