Institut "Jaroslav Černi" prodat firmi "Milenijum tim"

Institut za vodoprivredu "Jaroslav Černi" u Beogradu prodat je konzorcijumu koji čine Milenijum tim i sedam direktora iz Instituta, saznaje Nova.rs.
Tu odluku, kako je navedeno, donelo je Ministarstvo privrede, a u obrazloženju se navodi da je konzorcijum predvodjen Milenijum timom dao bolju ponudu od lazarevačke firme Bauwesen.
Firma Milenijum tim se povezuje sa Srpskom naprednom strankom, a jedan od dvojice direktora Ivan Bošnjak bio je i na skupu te stranke u areni prošle subote, navela je Nova.rs.
Ministarstvo privrede je 1. oktobra ove godine objavilo javni poziv za učešće u postupku javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem radi prodaje oko 92 odsto kapitala Instituta u državnom vlasništvu, a početna cena je 2,58 miliona evra.
 
Kompanija Milenijum tim ponudila je direktorima Instituta za vodoprivredu "Jaroslav Černi" zajedničko učešće u privatizaciji, što su oni prihvatili.
  • Panta

    20.07.2022 13:04
    ...to ne boli
    U ovoj državi je najlakše zaraditi prodajom posebno tuđeg vlasništva.
    Šta je još ostalo od vrednosti?
    Skoro ništa.
  • Slucaj

    04.12.2021 10:50
    @dijasporac
    Onda je ok da se proda mafiji. Samo kad ste vas 15 napustili firmu i zemlju.
  • dijasporac

    04.12.2021 03:31
    Od 15tak ljudi koje znam da su radili u Cernom samo jos jedan radi tamo, svi ostali su napolju vec 15-20 godina. Medju njima i nas dvojica u dalekom Vankuveru, i sad u istoj firmi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija