Vučić danas ide u Gornje Nedeljice, pričaće sa građanima o Rio Tintu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u subotu, 4. decembra u 15 časova Gornje Nedeljice, selo kod Loznice.
Vučić danas ide u Gornje Nedeljice, pričaće sa građanima o Rio Tintu
Foto: 021.rs
Tamo će o Rio Tintu razgovarati sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja.

"Predsednik će razgovarati sa svim zainteresovanim građanima sa područja 12 sela Jadarskog kraja u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istraživanja koja vrši kompanija Rio Tinto", navodi se u pozivu građanima.

Kako se dodaje, Vučić poziva isključivo meštane tih sela da prisustvuju skupu, a ne svoje pristalice iz Loznice, Krupnja ili bilo kog dela Srbije.
 
Podsetimo, Vučić je u vanrednom obraćanju građanima najavio da će posetiti taj kraj i razgovarati sa građanima.
 
"Moje je da razgovaram sa narodom, posebno sa onima koji misle da misle drugačije od mene, iako moj stav nisu čuli. Biću spreman da razgovaram i dan i noć. Spreman sam da saslušam svakog domaćina, seljaka, gospodina ili damu. Ja ne volim da se dodvoravam nikome", istakao je on.
 
Za danas su od 14 časova najavljene blokade i protesti u više od 50 gradova Srbije zbog Zakona o eksproprijaciji i Rio Tinta.
  • Sasa

    04.12.2021 15:03
    Lisica lukava
    Opet ce da se hvali i obecava.
  • MrNo

    04.12.2021 13:35
    Budimo ljudi iako smo Srbi!
    Nije ovde bitno ko je na vlasti, nego kako sprovode zakon i zasto ga menjaju kako njima odgovara. Trebalo bi da taj zakon i Ustav budu u interesu gradjana Srbije a ne pojedinaca. A kad bi narod znao sta sve imaju i kako zaradjuju ova vlast bi nestala za 10 dana. Na koje sve nacine imaju firme koje se naravno ne vode na njih. To je za duge robije. Ali narod to ne vidi zato sto je slep kod ociju i mnogo je lakoveran. Neka nam je Bog u pomoci.
  • Sanja

    04.12.2021 13:17
    Predsednik Vucic radi za Srbiju, i maksimalno je posvecen svom pozivu. Svi novi projekti su dobri za nasu drzavu jer to znaci nova radna mesta i napredak nase drzave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija