Helsinki iz "La casa de papel" podržao proteste: "Get up, stand up Serbia"

Glumac srpskog porekla Darko Perić, koji je svetsku slavu stekao igrajući u Netfliksovoj seriji "La casa de papel" podelio je fotografiju sa protesta u Beogradu.

On je, na storiju, na svom instagram profilu objavio fotografiju sa beogradskih protesta pokazujući otvorenu podršku okupljenim ljudima.

Uz fotografiju, dodao je i opis "Get up, stand up, Serbia".

Ovom objavom, Perić se priključio velikom broju javnih ličnosti, glumaca i sportista koji su proteklih nedelja, a pogotovo nakon sinoćnih protesta pružili podršku okupljenim građanima.

  • @Lepi Džoni

    05.12.2021 19:34
    A mene zanima koliko si ti to "lep" Džoni.
  • Miko

    05.12.2021 18:15
    Jači je on glumac nego li si ti lepotan,džo.
  • Novosadjanka

    05.12.2021 18:11
    Hvala
    Svim nasim gradjanima rasutim po svetu i onim proslavljenim, kao i onim nepoznatim koje je muka naterala da napuste svoju zemlju,veliko hvala na podrsci nasoj borbi za cist vazduh, vodu i postenu vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.